Interior Centrala Doraly: 4972

Câteva cuvinte despre noi

Firma Adrana International SRL a fost înființată la sfârșitul anului 2004, având ca obiect de activitate domeniul cu cea mai dinamică dezvoltare - domeniul IT. Principalul nostru scop este furnizarea de produse și servicii complete din acest domeniu , cât si servicii de acces internet și comunicații destinate în special clienților Complexului Expo Market Doraly SRL.

De la înființare noi continuăm să ne îmbunătățim activitatea, echipamentele și serviciile pentru a fi mereu la zi cu ultimele tehnologii IT. Echipa noastră este formată în special din tineri, dornici și capabili să contribuie la succesul clienților noștrii. Rețeaua pe care o avem în Complexul Expo Market Doraly este pe fibra optică între pavilioane, și cablu FTP în interior.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a oferi servicii și produse de cea mai bună calitate. Principalul nostru scop care ne motivează permanent este câștigarea încrederii clienților noștrii. Suntem determinați să tratăm fiecare client cu corectitudine, onestitate și profesionalism . Știm că satisfacția pe termen lung a clienților depinde de capacitatea noastră de a menține o echipă bine instruită care să ofere suportul necesar tuturor clienților.

De ce ne-ați ales pe noi
  • pentru că știm de ce ai nevoie în domeniul IT
  • pentru că suntem mereu lângă tine
  • pentru că accesul la internet este pe fibră optică
  • pentru că raportul preț calitate este cel mai bun
  • pentru că oferim servicii complete acces internet, găzduire domenii, telefonie
  • pentru că rezilierea contractului se face la cererea clientului fără plata vreunei compensații