Despre noi

Adrana International SRL deţine un centru principal de comunicații de date și o reţea de ultimă generaţie prin care furnizează servicii de comunicaţii de mare viteză de tip „Broadband” prin fibră optica, cupru sau wireless.

MISIUNEA COMPANIEI

Este sa furnizeze in mod eficient servicii de telecomunicatii de cea mai inalta calitate, care ofera siguranta, prin sisteme de ultima generatie, la preturi avantajoase pentru abonatii sai.

Prezentare

Misiunea noastra

Aducem plus valoare companiilor bazandu-ne pe noile tehnologii si pe competentele noastre. Vom realiza cu succes acest lucru concentrandu-ne pe intersectia dintre nevoile emergente ale clientului nostru si schimbarile tehnologice din business.

valorile noastre

Valorile noastre sunt principiile de baza pe care a fost construita ADRANA International si modul in care ne straduim sa ne desfasuram zilnic activitatea. Ne respectam valorile si aducem in realitate viziunea noastra asupra lumii pe masura ce modelam viitorul in Romania.

ABORDARE

Gandirea noastra pentru livrarea de servicii exceptionale se bazeaza pe convingerea ca nu suntem nimic daca nu sunteti multumiti de noi. Pasiunea noastra pentru a va ajuta sa atingeti obiectivele, indiferent care sunt acestea, ne distinge cu adevarat de ceilalti.

Hai sa ne apucam de treaba!

SOLICITA O INTALNIRE