Partener oficial SonicWall

Adrana International isi imbunatateste statutul de partener SonicWall, devenind SonicWall Certified Partner, statut ce confirma capabilitatile Companiei de a dezvolta arhitecturi complexe de retea care ofera conectivitate nelimitata si colaborare avansata, atat in interiorul companiilor client, cat si cu partenerii de afaceri ai clientului.

SonicWall a apărat IMM-urile și organizațiile Enterprise de hackeri de mai bine de 25 de ani. Fiind una dintre cele mai importante companii de securitate cibernetică, acestea sunt coloana vertebrală care vă protejează datele și, cu SonicWall alături, puteți face mai multe afaceri cu mai puțină teamă.

Prezentare

NEXT GENERATION FIREWALLS

Cu un firewall inovator și proactiv, SonicWall Network Security combină protecția bazată pe dispozitive cu inteligența cloud pentru a consolida tehnologiile avansate de securitate și pentru a oferi protecție dovedită, scalabilă, fără a deteriora vitezele de performanță.

EMAIL SECURITY

Cele mai multe atacuri malware se strecoară în sistemul dvs. prin atașamentele de e-mail. Cu Securitatea e-mailului SonicWall, beneficiați de protecție completă la intrare și la ieșire împotriva amenințărilor avansate și a schemelor de phishing.

GUEST FUNCTIONALITY

Conectarea la o rețea de pe un desktop static este la fel de veche ca și dial-up. Conectam angajații și vizitatorii aflați în mișcare la biroul dvs. care ar putea avea nevoie de WiFi-ul dvs., precum și personalul care vrea să navigheze pe web pe telefonul personal.